Το σημείο «κλειδί» για Ελ Αραμπί και το… «πακέτο» με Βαλμπουενά

Το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είναι πρώτο σε κάθε συζήτηση ανάμεσα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θέλουν πολύ να δουν τον Μαροκινό σούπερ σκόρερ να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Το σημείο «κλειδί» για Ελ Αραμπί και το… «πακέτο» με Βαλμπουενά

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη με προσεκτικό και ειδικό χειρισμό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον σπουδαίο αυτό σκόρερ να κατηφορίσει στην Κύπρο, με την όλη υπόθεση να μην είναι απλή και το χρήμα δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Ο Ελ Αραμπί είχε «χρυσό» συμβόλαιο τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αντιλαμβάνεται όμως πλήρως τα δεδομένα και πως το επόμενο του συμβόλαιο όπου και να παίξει μπάλα δεν θα είναι της ίδιας εμβέλειας. Το σημείο «κλειδί» λοιπόν είναι αλλού, να πάει κάπου που θα μπορεί να παίξει έχοντας ουσιαστικό ρόλο, να το απολαύσει και να είναι απαραίτητα σε ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η προοπτική που του δίνει το ΑΠΟΕΛ, καλύπτει όλα τα πιο πάνω και οι γαλαζοκίτρινοι με σεβασμό προς τον ποδοσφαιριστή και συνταγή υπομονής, ελπίζουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ένα άλλο θέμα που μπορεί να παίξει το ρόλο του, έχει να κάνει και με τον Βαλμπουενά, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από τη συνύπαρξη τους στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι δύο τους συμπαίκτες πολύ δύσκολα θα γίνουν ξανά, αν όμως ο Γάλλος σταρ συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο, ενδεχομένως να… βοηθήσει και στην απόφαση του Ελ Αραμπί να κατηφορίσει στο νησί μας.

Οι μέρες που διανύουμε είναι καθοριστικές και θα δείξουν αν ο Μαροκινός σούπερ σκόρερ πει το «ναι» στο ΑΠΟΕΛ, αλλά και αν ο Βαλμπουενά αποφασίσει να πει το «ναι» στην Καρμιώτισσα, ή αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα στη χώρα μας.

ΠΗΓΗ: shootandgoal