Σκοράρει παντού ο Ιντέγε!

Γκολ σε οκτώ διαφορετικές Λίγκες και χώρες έχει πετύχει ο Νιγηριανός επιθετικός της Μάλαγα!

Σκοράρει παντού ο Ιντέγε!

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάλαγα πέτυχε ο Μπράουν Ιντέγε στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Ο Νιγηριανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και παράλληλα να πετύχει κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο.

Με το γκολ που πέτυχε στο ματς κόντρα στις «νυχτερίδες» ο Ιντέγε κατάφερε να πανηγυρίσει σε όγδοο διαφορετικό πρωτάθλημα. Έχει βρει δίχτυα σε οκτώ διαφορετικές χώρες.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος επιθετικός έχει σκοράρει στη Νιγηρία, στη Πρέμιερ Λιγκ, στην Ελβετία, στη Γαλλία, στην Ουκρανία, στην Ελλάδα, στην Κίνα και φυσικά στην Ισπανία.

Η ιστορία του ξεκινάει από την πατρίδα του όταν από το 2005 έως το 2007 σκοράρει με τις φανέλες των Bayelsa United και Ocean Boys. Στη συνέχεια έκανε το άλμα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελβετία όταν με τη φανέλα της Ξαμάξ την 1η Οκτωβρίου 2008 έκανε… σεφτέ. Το ταξίδι του στην Ελβετία τελειώνει και συνεχίζει στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Σοσό όταν και σκόραρε 15 φορές!

Από εκεί θα μετακομίσει στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην Ντιναμό Κιέβου με τη φανέλα της οποίας θα πετύχει 34 γκολ σε τρεις σεζόν για να έρθει η μεταγραφή του στην Αγγλία και την Γουέστ Μπρομ. Το πρώτο του γκολ ήρθε κόντρα στην Μάντσεστερ στις 26 Δεκεμβρίου. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από την Πρέμιερ Λιγκ και με τη φανέλα του είχε 0,5 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Ο Νιγηριανός πήρε μεταγραφή στην Κίνα και την Tianjin Teda με τη φανέλα της οποίας επίσης βρήκε δίχτυα. Και τώρα ήρθε το γκολ και στην ισπανική Λίγκα.