Ρούνεϊ: «Ντρεπόμουν το τελευταίο διάστημα που ήμουν στην Γιουνάιτεντ»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε σε αγγλικό μέσο για τις τελευταίες του στιγμές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρούνεϊ: «Ντρεπόμουν το τελευταίο διάστημα που ήμουν στην Γιουνάιτεντ»

Για τελευταία φορά αγωνίστηκε χθες, Πέμπτη (15/11) ο Γουέιν Ρούνεϊ με την φανέλα των «τριών λιονταριών» στην φιλική αναμέτρηση με 3-0 κόντρα στις ΗΠΑ. Ο Άγγλος επιθετικός συμπλήρωσε 120 εμφανίσεις με την Εθνική Αγγλίας και μίλησε στο skysports για ποιον λόγο έφυγε από την Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνεϊ εμφανίστηκε απογοητευμένος από το χρόνο συμμετοχής του στους «κόκκινους διαβόλους» και εξήγησε πως είχε έρθει η ώρα να φύγει από το Μάντσεστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ:

«Πάντα υπάρχουν στιγμές που σου προκαλούνται αμφιβολίες για την ποιότητά σου και τις δυνατότητές σου. Πίστευα πως ήμουν αρκετά καλός για να παίξω, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.

Έπαιξα για ένα λεπτό στο Europa League στον τελικό και στο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Σαουθάμπτον θα έμπαινα με αλλαγή, αλλά ντρεπόμουν τόσο πολύ που είχε φτάσει εκείνο το σημείο... Σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να συνεχίσω έτσι, έπρεπε να φύγω από τη Γιουνάιτεντ.

Στο ματς με τη Σαουθάμπτον, ο Ζοσέ μου είπε πως ήθελε να σηκώσω εγώ το τρόπαιο, αλλά του απάντησα ότι δεν είχα παίξει ούτε λεπτό. Επέμεινε και τελικά απλά πήγα να σηκώσω το τρόπαιο και το έδωσα κατευθείαν σε άλλον. Έπρεπε να συνεχίσω αλλού...» ανέφερε ο Ρούνεϊ με πόνο καρδιάς.