Ο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου στην Χεορχίνα το διάστημα που έμειναν στο Λονδίνο.

Ο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης του, Αλάνα Μαρτίνα, αλλά και το νέο ξεκίνημα με την Γιουβέντους (9 γκολ σε 15 παιχνίδια), αποφάσισε να κάνει οικογενειακές διακοπές στο Λονδίνο. Πρώτα παρακολούθησε τένις στους τελικούς Atp και στη συνέχεια συνόδευσε τη σύντροφό του Τζορτζίνα στην Βασιλική Όπερα για την παράσταση «La Bayadere».

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «The Sun» ο διάσημος Πορτογάλος, έμεινε στο Bulgari Hotel, σε μια σουίτα, πληρώνοντας 10.000 ευρώ τη διανυκτέρευση, ενώ ξόδεψε 31.000 ευρώ για δύο μπουκάλια κρασί, σε ένα πολυτελές εστιατόριο: 20.000 ευρώ για το Richebourg Grand Cru, ένα από τα πιο ακριβά κρασιά στον κόσμο και 11.000 ευρώ για το Pomerol Petrus του 1982.

Ο Ρονάλντο γευμάτισε επίσης στο «Zela London», που είναι μέρος της ...περιουσίας του, καθώς χρηματοδοτεί την αλυσίδα των εστιατορίων, που έχει μαζί με τον τενίστα, Ραφά Ναδάλ και τον τραγουδιστή, Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "Correio da Manha", ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πρόταση γάμου στην Τζορτζίνα το διάστημα που έμειναν στο Λονδίνο και αυτός ήταν ο λόγος που βγήκαν έξω και ήπιαν λίγο παραπάνω. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Ρονάλντο αγόρασε δύο δαχτυλίδια αξίας 16.000 ευρώ για εκείνον και τη μέλλουσα σύζυγό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

About last night! Amazing dinner at @zelalondon! ❤️?✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις