Αποκαλύψεις Football Leaks: Ο Περέιρα, ο Ραμαντάνι και ο Μαρινάκης

Στις πρόσφατες αποκαλύψεις της Football Leaks, που δημοσιεύθηκαν από τη ρουμανική εφημερίδα Gazeta Sporturilor γίνεται αναφορά και στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποκαλύψεις Football Leaks: Ο Περέιρα, ο Ραμαντάνι και ο Μαρινάκης

Στο άρθρο που αναδημοσιεύει το calciomercato κεντρικό θέμα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Περέιρα και οι σχέσεις του μεγαλοατζέντη Ραμαντάνι με τη Φιορεντίνα.

Ο Περέιρα, μετά από καριέρα αθλητικού διευθυντή στη Μπράγκα, ανέλαβε επισήμως πόστο σκάουτερ στη Φιορεντίνα αλλά, όπως αποκαλύπτεται, έκανε κι άλλες δουλειές για τους «βιόλα»- και όχι μόνο.

Τον Μάρτιο του 2015 ενώ ακόμη ήταν στη Φιορεντίνα άρχισε να εργάζεται, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Football Leaks για τη Νότιγχαμ.

«Με τον Γιάννη Βρέντζο, άνθρωπο εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη Ευάγγελου Μαρινάκη, αντάλλαξε μηνύματα σχετικά με τον νέο προπονητή του αγγλικού συλλόγου και το προπονητικό κέντρο που θα γινόταν η καλοκαιρινή προετοιμασία. Όλα αυτά εν γνώσει του Ραμαντάνι».

Ο Περέιρα ανέλαβε επισήμως τεχνικός διευθυντής στη Νότιγχαμ το 2016 και έμεινε σε αυτή μόνο τέσσερις μήνες. Πρόλαβε ωστόσο στο διάστημα αυτό να κάνει 12 μεταγραφές, που αποδείχθηκαν αποτυχημένες.

Την εποχή εκείνη, όμως, ιδιοκτήτης του κλαμπ δεν ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά ο Αλ Χασαουί από τον οποίο ο Έλληνας εφοπλιστής πήρε τις μετοχές πολύ αργότερα, τον Μάιο του 2017.

Όσο για τον Περέιρα, δεν χάθηκε. Βρήκε δουλειά στην εταιρία Lians Sports (πρακτορείο μάνατζερ) που ως γνωστόν ανήκει στον Ραμαντάνι...