Απόλλων: Νέο ολικό λίφτινγκ - Χωρίς περιθώρια λάθους η τρίτη απόπειρα

Νέο ολικό λίφτινγκ στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Απόλλων: Νέο ολικό λίφτινγκ - Χωρίς περιθώρια λάθους η τρίτη απόπειρα

Νέο ολικό λίφτινγκ επιχειρείται στον Απόλλων μετά τη δεύτερη διαδοχική αποτυχημένη αγωνιστική περίοδο, με την ελπίδα ότι στην τρίτη καλοκαιρινή απόπειρα θα μπουν τα θεμέλια για μια πολύ καλύτερη πορεία.

Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη δεν έκανε σχεδόν τίποτα σωστό από την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Απόλλων. Δεν είναι άποψη, αλλά γεγονότα. Όταν το δείγμα είναι τόσο μεγάλο και μιλούν οι αριθμοί, ουδείς μπορεί να διαφωνήσει. Εκτός κι αν θέλει να εκτεθεί στο κοινό που θα απευθυνθεί. Όπως δηλαδή συνέβη με την ομάδα στα μάτια του κόσμου την τελευταία διετία.

Το γεγονός ότι σε ακόμα ένα καλοκαίρι ο Απόλλων θα χτιστεί από το μηδέν τα λέει όλα. Δέκα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν και η απαίτηση του κόσμου είναι να αποκτηθούν πολύ καλύτεροι από τους αποχωρήσαντες.

Αυτό προϋποθέτει σωστή μελέτη και προσεγμένες κινήσεις. Θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες ποιότητας ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και να την επαναφέρουν σε πρωταγωνιστική πορεία.

Σε διαφορετική περίπτωση θα μεγαλώσει η εσωστρέφεια και η αμφισβήτηση των φίλων του Απόλλων για τη διοίκηση του κ. Κίρζη.

Πηγή: shootandgoal.com