Marca: Αυτοί είναι οι πιο «καυτοί» οπαδοί του κόσμου

Η Μarca ζήτησε από το κοινό της να ψηφίσει τις ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και όπως ήταν φυσιολογικό ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα σ'αυτές.

Marca: Αυτοί είναι οι πιο «καυτοί» οπαδοί του κόσμου

Η Marca αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εφημερίδες στην Ισπανία. Μέσω της ιστοσελίδας της ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν σαράντα ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.

Μετά από ένα μεγάλο αριθμό συμμετοχής τα αποτελέσματα ανέδειξαν πρώτη την Παλμέϊρας με τις Ραζά Καζαμπλάνκα και Αλ Άιλι να κλείνουν την τριάδα.

Την δική του θέση έχει και ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην 27η μία θέση πάνω από την Νασιονάλ και μία κάτω από την Ίντερ.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στο «Γ.Καραϊσκάκης» είναι παγκοσμίως γνωστή με αρκετές χώρες να εκθειάζουν κατά καιρούς το πάθος των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αποτελεί την μοναδική ελληνική ομάδα που βρίσκεται στην σχετική λίστα, δείγμα της δυναμικής του «ερυθρόλευκου» κόσμου που εκτός των άλλων φημίζεται για τα κορεό που αναρτά στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας.

Όσον αφορά την πρώτη δεκάδα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπέτις βρίσκεται στην τέταρτη θέση με την Μπόκα Τζούνιορς να είναι στην πεντάδα.

Τις υπόλοιπες πέντε απαρτίζουν κατά σειρά οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη.