Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Αγκαλιά» με την άνοδο χάρη στον Τζόλη

Με κορυφαίο τον Τζόλη η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ με 3-0 για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου στην Bundesliga.

Μπόχουμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-3: «Αγκαλιά» με την άνοδο χάρη στον Τζόλη

Μία ανάσα από την άνοδο στην Bundesliga βρίσκεται η Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπόχουμ με 3-0. Έτσι καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη στην έδρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Κορυφαίος των αποψινών νικητών ήταν ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του. Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε το κόρνερ στο 13' και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από κόντρα πάνω στον Χόφμαν.

Ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ συνέχισε την καλή του εμφάνιση και στο 64ο λεπτό πάσαρε στον Κλάους, ο οποίος με ωραίο σουτ εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της Φορτούνα.

Το τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 72' από τον Ένγκλχαρντ και πλέον η ρεβάνς της 27 Μαΐου έχει μετατραπεί σε τυπική διαδικασία. Όσον αφορά τον Τζόλη φέτος μετρά 24 γκολ και 9 ασίστ.

MΠΟΧΟΥΜ (Μπούτσερ): Λούθε, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Οστερχάγκε (63' Λοσιγιά), Μπέρο, Ασάνο (63' Μπροσίνσκι), Στέγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν (72' Πασιένσια)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ (Τιούνε): Κάστενμαϊερ, Ζίμερμαν, Όντερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιοχά, Κλάους (87' Νιέμιετς), Τανάκα, Σομπότκα (80' Γιοχάνενσον), Τζόλης (87' Άπελκαμπ), Ένγκελχαρντ (87' Ουτσίνο), Βέρμεϊ (Ντάφερνερ)