Από τον Πειραιά στη Νάπολι

Πως ο Χρβόγε Μίλιτς έφτασε από τον Ολυμπιακό στους πρωτοπόρους του Καμπιονάτο.

Από τον Πειραιά στη Νάπολι

Ήρθε στον Ολυμπιακό κατόπιν εισήγησης του Μπέσνικ Χάσι για να ενισχύσει το αριστερό άκρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Χρβόγε Μίλιτς περί ου ο λόγος αποκτήθηκε έχοντας ένα γεμάτο βιογραφικό και προερχόμενο από το Καμπιονάτο και τη Φιορεντίνα. Ακόμα και ο ίδιος ο Κοσσοβάρος προπονητής δεν τον εμπιστεύτηκε ποτέ.

Τον Ιανουάριο αποτέλεσε παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους». Όσο απίθανο κι αν μοιάζει ο Κροάτης μπακ επέστρεψε στην Ιταλία και μάλιστα στην πρωτοπόρο, Νάπολι. Είναι οριστικά ποδοσφαιριστής των Ναπολιτάνων και τα ιταλικά Μέσα όπως είναι λογικό έψαξαν το παρελθόν του. Δεν τους είναι άγνωστος, άλλωστε ο Κροάτης μπακ.

Στέκονται στο πέρασμα του από Χάιντουκ Σπλιτ, Τζουγκάρντεν και Ροστόφ. Από εκεί πήγε στη Φιορτεντίνα, η οποία ξόδεψε 500 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει συν ένα εκατομμύριο που πρέπει να καταβληθεί στους μάνατζερ. Το θέμα των Ιταλών για τον Μίλιτς συνεχίζει τονίζοντας πως αποκτήθηκε με 1,5 εκατ. Ευρώ από τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιο του τερματίστηκε τον Ιανουάριο.

«Η Νάπολι εξαιτίας των τραυματισμών αναγκάστηκε να προχωρήσει στην απόκτηση του», αναφέρει το δημοσίευμα του tuttomercatoweb.com. Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα ο Μίλιτς πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα παιχνίδια της Νάπολι. Περισσότερο οι πρωτοπόροι τον έχουν ανάγκη για τις προπονήσεις.