Ξεκινά το κτίσιμο της νέας Ομόνοιας με Αναστασίου αλλά και Νταπράουσκας

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ομόνοιά όχι με τον ιδανικό τρόπο και πλέον τόσο ο Γιάννης Αναστάσιου αλλά και ο Βάλντας Νταπράουσκας είναι έτοιμοι για να χτίσουν την νέα Ομόνοια της επόμενης περιόδου.

Ξεκινά το κτίσιμο της νέας Ομόνοιας με Αναστασίου αλλά και Νταπράουσκας

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αλλά και ο Λιθουανός νέος προπονητής της ομάδας ξέρουν καλά και τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες που έχει το έμψυχο υλικό των πρασίνων και θα προσπαθήσουν με τον προγραμματισμό που θα ήδη έχει ξεκινήσει να διορθώσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει η Ομόνοια σαν ομάδα.

Έτσι λοιπόν έχει ήδη καθορισθεί πως στην Ομόνοιά θα χρειαστούν καταρχήν έναν δεξιό μπακ ο οποίος θα μπορεί και αμυντικά να βοηθήσει αλλά και παράλληλα επιθετικά να μπορέσει να δίνει βοήθειες στον ακραίο επιθετικό της ομάδας. Παράλληλα η απώλεια του Μπεζούς από την προετοιμασία κάνει επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί ακόμα ένας μεσοεπιθετικός «10αρι» που να μπορεί να βοηθήσει την επιθετική γραμμή.

Μια τρίτη θέση που θα ψάξει παίκτη η Ομόνοια είναι και αυτή του σέντερ μπακ καθώς ο Λάνγκ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τους πράσινους όπως και του Μίλετιτς που έπαιξε σε αυτή την θέση.

Πηγή: shootandgoal.com