Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ 3-1: Στον τελικό ανόδου οι «Άγιοι» (highlights)

Η Σαουθάμπτον νίκησε τη Γουέστ Μπρομ με 3-1 και πέρασε στον τελικό ανόδου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιντς.

Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ 3-1: Στον τελικό ανόδου οι «Άγιοι» (highlights)

Η Σαουθάμπτον έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των play off της Champioship και σε συνδυασμό με την αποψινή εντός έδρας νίκη, πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Οι «Άγιοι» ήταν καλύτεροι στον αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Σμόλμποουν στο 49ο λεπτό έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Άρμστρονγκ, ο οποίος σημείωσε το 2-0 στο 78ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 3-0. Η Γουέστ Μπρομ σκόραρε απλά το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Κιπρέ.

Πλέον η Σαουθάμπτον θα αντιμετωπίσει στον τελικό (26/5) του «Wembley» τη Λιντς, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μακάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Χάρβορντ-Μπέλις, Μπέντναρεκ, Στέφενς, Σμόλμποουν (90' Ρόθγουελ), Ντάους, Αρίμπο (90' Τσαρλς), Μπρουκς (74' Εντοζί), Άρμστρονγκ, Φρέιζερ (66' Μάνινγκ).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Πάλμερ, Μπάρτλεϊ, Φέρλονγκ, Τάουνσεντ (73' Ριτς), Κιπρέ, Βαλάς (64' Μπράντον Τόμας), Φέλοους, Γιοκουσλού (64' Εμβιλά), Μοβάτ, Ντιανγκανά (64' Σουίφτ), Τζόνστον.