Γιατί ο προπονητής της Μαρσέιγ χαίρεται που ο Μήτρογλου φεύγει...

O προπονητής της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσιά είναι χαρούμενος που ο Κώστας Μήτρογλου φεύγει για την εθνική Ελλάδας!

Γιατί ο προπονητής της Μαρσέιγ χαίρεται που ο Μήτρογλου φεύγει...

Δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στη Μασσαλία ο Κώστας Μήτρογλου. Έχει χάσει την επαφή με τα δίχτυα και τη θέση του βασικού φορ στην 11αδα.

Τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 7 Οκτωβρίου. Πάει δηλαδή μήνας από τότε. Στο ματς με τη Ντιζόν, ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Τώρα φεύγει για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια του Nations League.

Η Μαρσέιγ νίκησε τελικά την Ντιζόν με 2-0 και ο Γκαρσιά δήλωσε μετά το ματς: «Για τον Κώστα δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Θα πάει στην εθνική του ομάδα, θα σκοράρει και αυτό θα του κάνει καλό»

»Όταν επιστρέψει μαζί μας, θα περιμένουμε μέχρι να σκοράρει, όπως ακριβώς και ο Ζερμέν. Θα πρέπει να σκοράρει, αλλά πρέπει επίσης να βοηθήσει την ομάδα λίγο περισσότερο».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία ο Μήτρογλου είχε πρόσφατα συζήτηση με τον προπονητή του στη Μαρσέιγ, λέγοντάς ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ρόλο που του δίνει στο παιχνίδι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν φταίει μόνο αυτός για την αφλογιστία του.