Κίνηση για να αναλάβουν την Ανόρθωση – Σε εξέλιξη σημαντικές επαφές-συναντήσεις

Η συλλογή χρημάτων για να πληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων των ποδοσφαιριστών για να αποφευχθούν αποφάσεις για μείωση βαθμών, βαρύτατων προστίμων και μεταγραφικού εμπάργκο, είναι σε πρώτο πλάνο στην Ανόρθωση.

Κίνηση για να αναλάβουν την Ανόρθωση – Σε εξέλιξη σημαντικές επαφές-συναντήσεις

Η διοικούσα επιτροπή κινείται σε διπλό ταμπλό. Ενέργειες που θα φέρουν χρήμα από την πλατιά μάζα του κόσμου αλλά και επαφές με Ανόρθωσιάτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εισφέρουν μεγάλα ποσά.

Έχουν ήδη προσεγγιστεί παλιοί πρόεδροι (μεταξύ αυτών και ο κ. Πουλλαΐδης) και οι ενδείξεις είναι θετικές ότι θα βοηθήσουν. Ταυτόχρονα «τρέχει» και η προσπάθεια για την εξεύρεση νέας διοίκησης ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στις 10 Μαΐου.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρεθούν άτομα που θα βγουν μπροστά και θα έχουν την οικονομική δύναμη έτσι ώστε να οδηγήσουν την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έγιναν επαφές και συναντήσεις τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα σε επιχειρηματίες – υποστηρικτές της Ανόρθωσης που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό.

Οι «δυνατοί παίκτες» που βρίσκονται στο κάδρο είναι ο Μάρκος Κασιουρής γνωστός από την εταιρεία «IronFX», ο Σάββας Κουμής από την Island Oil Ltd και ο Χάρης Θεοχάρους (Χαβάης) γιος του αείμνηστου Κυριάκου Θεοχάρους.

Γνωρίζουν την εικόνα στα οικονομικά και πως είναι η κατάσταση. Συζητήθηκαν ήδη αρκετά για όλα τα ζητήματα και υπάρχει ακόμα μία συνάντηση προγραμματισμένη τις επόμενες μέρες.

Διευκρινίζουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Σε περίπτωση που εξελιχθούν θετικά τα πράγματα εννοείται ότι τα άτομα που αναφέραμε πιο πάνω θα πλαισιωθούν κι από άλλα άτομα για να δημιουργηθεί συνδυασμός.

Πηγή: protathlima.com