Γκολ και ασίστ από πρώην "ερυθρόλευκους" (vid)

Τέρματα "παραμονής" από Μιλιβόγεβιτς και Τσιμίκα, χωρίς αντίκρισμα το γκολ του Μήτρογλου, ασίστ …κυπέλλου από τον Καρσελά.

Γκολ και ασίστ από πρώην "ερυθρόλευκους" (vid)

Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού , που αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2017 με προορισμό την Αγγλία και την Κρίσταλ Πάλας, στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ (η Κρύσταλ Πάλας κέρδισε με 2-0), σημείωσε το 8ο φετινό του τέρμα στην Premier League, με τα 6 εξ αυτών να είναι με πέναλτι. O Σέρβος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του μέχρι στιγμής, μπροστά από τον Μπακαρί Σακό που έχει έξι τέρματα. Ακόμα τα πέναλτι που έχει ευστοχήσει μέχρι στιγμής(6 με μόνο άστοχο το αυτό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι), τον φέρνουν στην κορυφή της σχετικής λίστας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Κώστας Μήτρογλου

Ο αγαπημένος «πιστολέρο» των ερυθρόλευκων οπαδών, έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του στην Μαρσέιγ, με τον Έλληνα επιθετικό να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 84’ τη Λιόν, 20’ μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας αφού ο Ντεπάι στο 90’ χάρισε ένα σπουδαίο «διπλό» στους φιλοξενούμενους σκοράροντας για το 3-2.

Μεχντί Καρσελά

O Μαροκινός ποδοσφαιριστής που πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στον Ολυμπιακό, κατέκτησε το κύπελλο Βελγίου με την Σταντάρ Λιέγης απέναντι Γκενκ, με τον ίδιο μάλιστα να σερβίρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στον Εμόν (92’).

Γιώργος Τσιμίκας

Ο 22χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στην ολλανδική Βίλεμ ως δανεικός από τους Πειραιώτες, πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Τβέντε (τελικό σκορ 2-2), μοιράζοντας και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του (έχει πετύχει άλλα τρία τέρματα στο κύπελλο).