ΑΠΟΕΛ: Με τον κόσμο και την άμυνα για το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Το πιο αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου καλείται να κάνει το ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Με τον κόσμο και την άμυνα για το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Το πιο αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου καλείται να κάνει το ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά τη νίκη σε βάρος της Πάφου καλούνται να βάλουν τέλος στις διαδοχικές εντός έδρας ήττες -από Ομόνοια και Ανόρθωση- και να χαϊδέψουν το τρόπαιο.

Η ομάδα της Λευκωσίας εφόσον εκπληρώσει το σημερινό στόχο της θα είναι διπλά κερδισμένη, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρήσει το +1 από την ΑΕΚ, αλλά θα απεμπλακεί από την πίεση της Ομόνοιας. Το ιδανικό σενάριο για τους γαλαζοκίτρινους είναι να αυξήσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, όμως, αυτό δεν εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών τους.

Εκείνο που πρέπει να κάνει το ΑΠΟΕΛ είναι να κερδίσει και να χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό συνεπάγεται με σοβαρότητα, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα κόντρα στον περσινό πρωταθλητή. Ο Άρης έχει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την ποιότητα των παικτών του. Παραμένει μια εξαιρετικά καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Σα Πίντο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Δεν έθελξε με την απόδοση της, όμως, είχε τα στοιχεία που την ανέβασαν στην κορυφή, με βασικότερο την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Αυτό το όπλο θα προτάξει και σήμερα ώστε να κάμψει την αντίσταση του Άρη, με τη διαφορά ότι θα είναι ενισχυμένο λόγω της διαφαινόμενης μεγάλης στήριξης των πορτοκαλί.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ με σκοπό να αποτελέσουν το 12ο ποδοσφαιριστή σε μια από τις τελευταίες μάχες της φετινής περιόδου.

Πηγή: shootandgoal.com