Πάφος: Με την αύρα της ιστορικής πρόκρισης… ρέστα για την 4η θέση!

Τα... ρέστα της για την 4η θέση παίζει η Πάφος κόντρα στην Ανόρθωση.

Πάφος: Με την αύρα της ιστορικής πρόκρισης… ρέστα για την 4η θέση!

Η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου αποτελεί ιστορικό γεγονός για την Πάφο, η οποία στοχεύει το βράδυ της 18ης Μαΐου κόντρα στην Ομόνοια να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία της.

Όλη η Πάφος έμοιαζε με μεθυσμένη πολιτεία την περασμένη Τετάρτη μετά την πρόκριση σε βάρος του Απόλλων, ωστόσο η ομάδα του Καρσέδο είναι υποχρεωμένη να παραμείνει προσγειωμένη στις υποχρεώσεις της.

Στόχοι υπάρχουν και στο πρωτάθλημα, αφού σε ενδεχόμενο που η Πάφος προσπεράσει τον Άρη στη βαθμολογία, τότε ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον τελικό, θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η διαφορά από τον περσινό πρωταθλητή είναι στο -4 και με τρία παιχνίδια να απομένουν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε εκκρεμεί και το μεταξύ τους παιχνίδι την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Για τους πιο πάνω λόγους, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγάλο εν όψει του σημερινού (17:00) εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση, με τους ποδοσφαιριστές του Καρσέδο να καλούνται να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Εκτός επιλογών είναι οι τραυματίες Ικόκο και Μελούσο.

Η πιθανή εντεκάδα: Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ντράγκομιρ, Πέπε (Κανέ), Ναμ, Βαλακάρι (Τζάτζα), Τάνκοβιτς, Ζάιρο.

Πηγή: protathlima.com