Μπαρτσελόνα: Εξακολουθεί να το πιστεύει ο Λαπόρτα για Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League κι ο Ζοάν Λαπόρτα να μεταπείσει τον Τσάβι.

Μπαρτσελόνα: Εξακολουθεί να το πιστεύει ο Λαπόρτα για Τσάβι

Ο Τσάβι έχει δηλώσει ότι θα φύγει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και ο Ζοάν Λαπόρτα ότι θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει στο τέλος της σεζόν.

Ο πρόεδρος των Καταλανών κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε τουρνουά τένις στη Βαρκελώνη ρωτήθηκε ξανά για το ζήτημα του προπονητή της ομάδας.

«Αυτή η ομάδα, που δημιούργησε ο Τσάβι και που πέρυσι μας έκανε τόσο χαρούμενους με την κατάκτηση ενός ιστορικού πρωταθλήματος λόγω του τρόπου με τον οποίο κατακτήθηκε, είναι τώρα στα προημιτελικά του Champions League και ζωντανή στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, εάν δώσουν τα πάντα, που θα το κάνουν, θα είμαστε στα ημιτελικά του Champions League.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παραμονής του Τσάβι στο τέλος της σεζόν. Τα πάει πολύ καλά. Εκφράστηκε με τον τρόπο που εκφράστηκε, καταλαβαίνω ότι όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι αναθεωρήσιμα. Κατάλαβα ότι υπήρχαν συνθήκες που τον οδήγησαν να κάνει αυτό που έκανε, αλλά στο τέλος της σεζόν θα το συζητήσουμε»