Ο Άρης έβγαλε τα μάτια του στα πλέι οφ και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης

Όταν ξεκινούσαν τα πλέι οφ, ο Άρης βρισκόταν στο -3 από την κορυφή και το πρώτο ΑΠΟΕΛ και για πολλούς μάλιστα ήταν το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άρης έβγαλε τα μάτια του στα πλέι οφ και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης

Εφτά αγωνιστικές μετά, όχι μόνο έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, αλλά από τη δεύτερη θέση έπεσε στην τέταρτη και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης!

Για να πάρει Ευρωπαικό εισιτήριο η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει είτε στους τρεις αγώνες που απομένουν στο πρωτάθλημα να περάσει την Ομόνοια στη βαθμολογία, είτε στη Λευκωσία να ανατρέψει το 0-3 του πρώτου ημιτελικού απέναντι και πάλι στην Ομόνοια αλλά αν δεν γίνει αυτό, να… πάρει το Κύπελλο η ομάδα της Λευκωσίας!

Είναι πολλά τα αν για τον Άρη αυτή τη στιγμή και ο πιο «εύκολος» δρόμος για την Ευρώπη φαντάζει η κατάκτηση του Κυπέλλου από την Ομόνοια. Και αυτό γιατί η ομάδα της Λεμεσού δεν δείχνει ικανή να προσπεράσει την ομάδα της Λευκωσίας στο πρωτάθλημα, εκεί όπου πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία στα πλέι οφ αλλά ούτε και να πάει να ανατρέψει το 0-3 του Κυπέλλου στο ΓΣΠ.

Από τους 21 βαθμούς που διεκδίκηση στα πλέι οφ ο Άρης, έχει πάρει μόλις τους 5 με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες. Έβγαλαν τα μάτια τους στη Λεμεσιανή ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον εκεί που οραματίζονταν ακόμα μία ιστορική χρονιά στον Άρη, κινδυνεύει να μην πάρει ούτε Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Πηγή: Shootandgoal.com