Πετράκης: «Κανένα παράπονο από τους παίκτες, έπαιξαν περήφανα»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Γιώργος Πετράκης, αμέσως μετά το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα, εκεί που ήρθε η ήττα με 2-1.

Πετράκης: «Κανένα παράπονο από τους παίκτες, έπαιξαν περήφανα»

«Συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα, θεωρώ ότι έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Όσον αφορά το ματς δεν ήταν ποιοτικό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μία στατική φάση, στο β’ μέρος βγάλαμε κάπως αντίδραση, ισοφαρίσαμε, ρισκάραμε όμως και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ που ήταν και καθοριστικό.

Κανένα παράπονο από τους παίκτες, έπαιξαν περήφανα, αυτό επιδιώξαμε. Κάνω μία μικρή αναφορά: Σίγουρα η Δόξα έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι διεκδίκησε και διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε πολύ, θέλουμε να αποδώσουμε στο γήπεδο. Μας χωρίζει με την Καρμιώτισσα τα μεταξύ μας ματς. Κάναμε σπουδαίες νίκες τα τελευταία ματς, όμως έπαιξε ρόλο η αστάθεια που είχαμε. Δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την όλη μας προσπάθεια. Αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας, εγώ έχω τις μεγαλύτερες, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας όμως μέχρι τώρα η Δόξα είναι και θα είναι περήφανη και έτσι θα συνεχίσει από τον πρώτο που τη διοικεί τον πρόεδρο».

Πηγή: Protathlima.com