ΑΕΛ: Τα 2/3 των τερμάτων στη β’ φάση, το σύνολο των Κυπρίων και η πρωτιά του Μακρή

Ο Αλέξης Γαρπόζης και οι ποδοσφαιριστές του παρά τα βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια του β’ γκρουπ, επιδεικνύουν σοβαρότητα και διατηρούν το αήττητο στα πλέι άουτ της Κύπρου.

ΑΕΛ: Τα 2/3 των τερμάτων στη β’ φάση, το σύνολο των Κυπρίων και η πρωτιά του Μακρή

Δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για την κακή πορεία της ομάδας, αλλά αποτελεί μια πραγματικότητα. Ο Αλέξης Γαρπόζης και οι ποδοσφαιριστές του παρά τα βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια του β’ γκρουπ, επιδεικνύουν σοβαρότητα και διατηρούν το αήττητο στα πλέι άουτ.

Ειδικά οι κύπριοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι νεαροί και άλλοι που ενδέχεται να κληθούν για νέα συμβόλαια, είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ομάδα της Λεμεσού στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ πέτυχε 12 τέρματα και τα οκτώ εξ αυτών σημειώθηκαν από γηγενείς παίκτες. Ο Μακρής σκόραρε τρεις φορές, ο Θεμιστοκλέους δυο, ενώ οι Αντρέου, Παπαφώτης και Χριστοδούλου πέτυχαν από ένα τέρμα.

Δηλαδή τα 2/3 των γκολ στη β’ φάση πανηγυρίστηκαν από Κύπριους παίκτες. Όσον αφορά στο σύνολο των τερμάτων της λεμεσιανής ομάδας, από τα 46 που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της, τα 18 σημειώθηκαν από τους Κύπριους.

Ο Μακρής βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με 7 γκολ και ακολουθούν οι Παπαφώτης και Ανδρέου με 3, ο Θεμεστοκλέους με 2 και οι Φραντζής, Γερολέμου και Χριστοδούλου με 1.

Πηγή: shootandgoal.com