Μεταγραφή Νεϊμάρ: Το «στοπ» της Παρί σε Ζάχαβι για τα 10,7 εκατ. στην Κύπρο

Μέσω του Football Leaks, ο "Spiegel" αναφέρει πως χωρίστηκαν τα ποσά για τους μάνατζερ που είχαν άμεση επαφή στην μεταγραφή των 220 εκατομμυρίων ευρώ του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεταγραφή Νεϊμάρ: Το «στοπ» της Παρί σε Ζάχαβι για τα 10,7 εκατ. στην Κύπρο

Με το ποσό των 10,7 εκατομμυρίων ευρώ πληρώθηκε ο Πίνι Ζαχαβι από την συνεργασία που είχε με τον πατέρα του Νεϊμάρ και τους διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην ομάδα του Παρισιού.

Ο Ζάχαβι έχει καταγωγή από το Ισραήλ και είναι άνθρωπος που δουλεύει όσο μπορεί μακρυά από το φως της δημοσιότητας καθώς σπάνια χρησιμοποιεί τα social media. Ο Ισραηλινός μάνατζερ κάνει δουλειές και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με πιο πρόσφατη την απόκτηση μανατζερικών δικαιωμάτων του Τάσου Δουβίκα ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά το deal με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο πατέρας του Νεϊμάρ προτίμησε εκείνον για να διαπραγματευτούν τους όρους συμφωνίας με τους ανθρώπους της Παρί για την μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί. Ο Ζάχαβι «έβγαλε» 10,7 εκατ. ευρώ από την συμφωνία ως προμήθεια συν 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τα Football Leaks, το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι το πως πληρώθηκε ο Ζάχαβι από την επικείμενη συμφωνία. Ο "Spiegel" μέσω των Football Leaks αναφέρει πως ο Ισραηλινός μάνατζερ ήθελε να κατατεθούν τα λεφτά του σε εταιρία στην Κύπρο όμως η διοίκηση της Παρί δεν συμφώνησε και εν τέλει κατέληξαν στο να μπουν τα λεφτά του στο Ισραήλ και μάλιστα με την φορολογία του Ισραήλ.