Με το όπλο της Πάφου κατάφερε να φέρει την πρόκριση στην Λεμεσό ο Ματσίν

Αυτό που ήθελε να κάνει ο Απόλλωνας και ο Πάμπλο Ματσίν το πέτυχε σε έναν μεγάλο βαθμό αφού κατάφερε να φέρει την πρόκριση να παίζεται στην Λεμεσό.

Με το όπλο της Πάφου κατάφερε να φέρει την πρόκριση στην Λεμεσό ο Ματσίν

Ο Απόλλωνας πέραν από το ότι πρόσεξε το ανασταλτικό κομμάτι της παρουσίας του καθώς γέμισε την μεσαία γραμμή με παίκτες που μπορούσαν να αναχαιτίσουν την αντίπαλη ομάδα κατόρθωσε να σταματήσει την Πάφο ουσιαστικά χρησιμοποιώντας το όπλο της αντιπάλου ομάδας.

Η Πάφος κατά γενική ομολογία είναι μια ομάδα πολύ αθλητική με παίκτες που έχουν ύψος δύναμη αλλά και τρέχουν.

Ο Ματσίν αποφάσισε να αντιμετωπίσει την Πάφο με την ίδια συνταγή. Πέραν ότι χρησιμοποίησε τον Χάμπο τον Κόλ και τον Πέρετζ στην μεσαία γραμμή κλειδί για την καλή ανασταλτική λειτουργία ήταν και η παρουσία των Μαλεκκίδη και Φιλιώτη αριστερά και δεξιά στην μεσαία γραμμή. Δυο παίκτες που τρέχουν ακατάπαυστα αλλά και παράλληλα παίκτες που μπορούν και να αναχαιτίσουν αλλά και να δημιουργήσουν.

Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να φέρει την πρόκριση στην Λεμεσό και τώρα θα πρέπει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο προπονητή, καθώς όπως δήλωσε ο Καρσέδο ξέρει καλά πως θα αγωνιστεί ο Ματσίν και ο Απόλλωνας στον επαναληπτικό. Ίσως τώρα τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα αλλά υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει.

Πηγή: shootandgoal.com