Νάγκελσμαν: Μπάγερν και εθνική Γερμανίας περιμένουν την απόφασή του

Μέσα στο Απρίλη αναμένεται να αποφασίσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αν τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ή αν θα ανανεώσει στην εθνική Γερμανίας.

Νάγκελσμαν: Μπάγερν και εθνική Γερμανίας περιμένουν την απόφασή του

Κομβικός θα είναι αυτός ο μήνας για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αφού σύμφωνα με την «Bild» θα πάρει μια οριστική απόφαση για το προπονητικό του μέλλον ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 36χρονος τεχνικός βρίσκεται αυτή την στιγμή στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και προετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro 2024 που θα φιλοξενήσει η χώρα το καλοκαίρι.

Παράλληλα όμως, το όνομά του βρίσκεται και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνεχίζει να αναζητά τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ, μετά την απόφασή της να λύσει τη συνεργασία της με τον τελευταίο στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Όπως τονίζει η «Bild» μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες ο Νάγκελσμαν θα πάρει την οριστική του απόφαση για το αν την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο των Βαυαρών ή αν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας για να μείνει στα «πάντσερ».