Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να πληγώσουμε τη Ρεάλ»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να πληγώσουμε τη Ρεάλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει και φέτος να κατακτήσει το τρεμπλ, αφού βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της. Βέβαια για να τα καταφέρει θα πρέπει στο Champions League να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το παιχνίδι της Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε λόγο για μία δύσκολη αποστολή στο Μπερναμπέου.

«Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League», είπε ο τεχνικός της Σίτι και συνέχισε:

«Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά».

Μιλώντας για τον Μπέλιγχαμ είπε: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχει μία υπέροχη σεζόν, είναι πολύ νέος και έχει εντυπωσιακή καριέρα μπροστά του».