Φέργκιουσον: Δεν είδε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, αλλά το Πίτερμπρο-Γουίκομ

Ο λόγος που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προτίμησε να παρακολουθήσει το Πίτερμπρο-Γουίκομ αντί για το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

Φέργκιουσον: Δεν είδε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, αλλά το Πίτερμπρο-Γουίκομ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2013 συνήθιζε να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της ομάδας από τα επίσημα του «Ολντ Τράφορντ».

Χθες (7/4) όμως προκάλεσε αίσθηση η απουσία του από το «Θέατρο των Ονείρων» τη στιγμή που οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίζονταν στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (2-2) για την 32η αγωνιστική της Premier League, με τον ίδιο να προτιμά το «Γουέμπλεϊ» και τον τελικό του EFL Trophy μεταξύ της Πίτερμπρο και της Γουίκομ.

Αιτία για την απόφαση αυτή του θρυλικού Σκωτσέζου προπονητή, είναι το γεγονός ότι στην Πίτερμπρο προπονητής είναι ο γιος του, Ντάνκαν, και ήθελε να σταθεί στο πλευρό του στη μάχη που έδινε η Πίτερμπρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Τελικά, η Πίτερμπρο κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, αφού κέρδισε 2-1 την αντίπαλό της στον τελικό και σήκωσε στο «Γουέμπλεϊ» τον τίτλο.