Βαλβέρδε: «Ο ιδιοκτήτης μού είπε "τι κάνεις εδώ;"»

Ένα αστείο περιστατικό μοιράστηκε από την εποχή του στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπιλμπάο.

Βαλβέρδε: «Ο ιδιοκτήτης μού είπε "τι κάνεις εδώ;"»

Για τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από την εποχή που ήταν στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε ότι μετά από κατάκτηση τροπαίου με τους «ερυθρόλευκους» είχε πάει σε... κρυφό μπαρ στην Αθήνα, με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να τον αναγνωρίζει και να του λέει «Τι κάνεις εδώ;».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτός ο τίτλος δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο, έτσι νιώθω. Με άλλες ομάδες έχεις την υποχρέωση να κερδίσεις και το έχω γιορτάσει με τον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα. Το Σούπερ Καπ με την Αθλέτικ το πανηγυρίσαμε πολύ και αυτός ο τίτλος είναι κάτι ξεχωριστό. Το πανηγυρίσαμε στο γήπεδο και οι άνθρωποι μαζί μου στο Μπιλμπάο μου φέρθηκαν πάντα με σεβασμό.

Είχα αρνηθεί να σκεφτώ τους πανηγυρισμούς πριν τον τελικό, τώρα θα το σκεφτώ. Στην Ελλάδα, όταν κερδίσαμε έναν τίτλο, πήγα σε ένα κρυφό μπαρ στην Αθήνα για να φάω κάτι με μια μπύρα και ο ιδιοκτήτης μου είπε: "Τι κάνεις εδώ;"»