Απίστευτο βίντεο για το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ακόμα και ο Πάπας - Δείτε τι έφτιαξε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής για τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Απίστευτο βίντεο για το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Αύριο, Σάββατο 10/11 και ώρα 22:00 η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Ρίβερ Πλέιτ στον πρώτο τελικό των τελικών για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Άπαντες στην Αργεντινή ασχολούνται με τις δύο αναμετρήσεις των δύο καλύτερων ομάδων της Αργεντινής για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες από το Μπουένος Άιρες θα αναμετρηθούν σε τελικό Κόπα Λιμπερταδόρες κι όπως είναι φυσιολογικό επικρατεί «τρέλα» στις τάξεις των δύο ομάδων αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής έφτιαξε ένα τρέιλερ που καθηλώνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο. Το τρέιλερ έχει στιγμές από τον Μαραντόνα και τον Μέσι μέχρι και τον Πάπα ο οποίος έχει καταγωγή από την Αργεντινή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που δημιούργησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής με σύνθημα: Ανεξήγητα όλα, αλλά συμβαίνουν... «Ζήστε το, χαρείτε το, μοιραστείτε το».