Μπαρτσελόνα: Με Λεβαντόφσκι στο clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Κάντιθ και θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Με Λεβαντόφσκι στο clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αποστολή της θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στο clasico με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Απριλίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 32η αγωνιστική της La Liga. Ένα ματς στο οποίο οι «μπλαουγκράνα» θα «καίγονται» για το τρίποντο, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.

Ο Πολωνός επιθετικός δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Λας Πάλμας το περασμένο Σάββατο (30/3) στη νίκη με 1-0 και συμπλήρωσε κάρτες. Παρόλα αυτά όμως, η κάρτα του μπήκε στο μικροσκόπιο της Ομοσπονδίας, για να διαπιστωθεί αν την πήρε επίτηδες.

Εκ του αποτελέσματος, η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι ο Λεβαντόφσκι δεν πήρε σκόπιμα την κάρτα και τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Έτσι, θα απουσιάσει μόνο από το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Κάντιθ το προσεχές Σάββατο (13/4) και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, Τσάβι, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.