Premier League: Πήρε «ανάσα» η Νότιγχαμ, ισόπαλο το λονδρέζικο ντέρμπι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε 3-1 τη Φούλαμ και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Νιουκάστλ έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον. Ισόπαλο (1-1) το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής στην Premier League.

Premier League: Πήρε «ανάσα» η Νότιγχαμ, ισόπαλο το λονδρέζικο ντέρμπι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Φούλαμ με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «ξυλοκόποι» επιβλήθηκαν 3-1 των «κότατζερς» για την 31η αγωνιστική της Premier League και αποσπάστηκαν στο +3 από την Λούτον, η οποία με ματς λιγότερο βρίσκεται μία θέση κάτω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Η Νότιγχαμ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο πέτυχε και τα τρία της γκολ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Χάντσον – Οντόι και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 19’ με τον Γουντ, ενώ στις καθυστερήσεις του 45λεπτου έφτασαν και στο 3-0 με τον Γκιμπς – Γουάιτ. Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, έκανε τρεις αλλαγές στο μισάωρο του ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του ήταν να μειώσει σε 3-1.

Πέραν αυτών, η Νιουκάστλ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις της κατάταξης, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον, η οποία ισοφάρισε στο 88’ με πέναλτι του Κάλβερτ – Λιούιν, ενώ με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέρνλι και τη Γουλβς.

Παράλληλα, η Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Κλάιφερτ στο 79’ έκαμψε την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας και την κέρδισε με 1-0.

Τέλος, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τότεναμ. Οι δύο συμπολίτισσες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που κράτησε τα «σπιρούνια» στο -2 από την τέταρτη της κατάταξης Άστον Βίλα.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με την Τότεναμ να ανοίγει το σκορ στο 5’ με τον Τζόνστον και τα «σφυριά» να απαντούν στο 20’ με τον Ζουμά.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (2/4)

Μπέρνλι – Γουλβς 1-1
(37’ Λάρσεν – 45’ Νούρι)

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 1-0
(79’ Κλάιφερτ)

Νιουκάστλ – Έβερτον 1-1
(15’ Ισάκ – 88’ πέν. Κάλβερτ – Λιούιν)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 3-1
(9’ Χάντσον – Οντόι, 19’ Γουντ, 45’ Γουάιτ – 49’ Ανταραμπιόγιο)

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 1-1

(20' Ζουμά - 5' Τζόνσον)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (3/4)

21.30: Άρσεναλ – Λούτον

21.30: Μπρέντφορντ – Μπράιτον

22.15: Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

21.30: Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

22.15: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ