Οπαδοί Φενέρ σε Κοτς: «Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα»

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον πρόεδρο του συλλόγου Αλί Κοτς μέσω ενός πανό που ανήρτησαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου

Οπαδοί Φενέρ σε Κοτς: «Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα»

Αποφασισμένοι να στηρίξουν οποιαδήποτε απόφαση του πρόεδρου, Αλί Κοτς σε ό,τι έχει να κάνει με το αν αποσυρθεί ή μη η Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα, είναι οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα αυτό προέκυψε και από το πανό που ανήρτησαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου για να ληφθεί απόφαση σχετικά με το θέμα των επεισοδίων.

Ένα πανό που στηρίζει ανοικτά και έμπρακτα τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλί Κοτς, σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα.

«Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα», ανέφερε το μήνυμα των φιλάθλων, οι οποίοι και αποθέωσαν τον Αλί Κοτς κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο,

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το «παρών» έδωσαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας, ανάμεσά τους ο Οσάγι Σάμουελ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των επεισοδίων με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ, αφού η εικόνα του να βρίσκεται πάνω σε έναν οπαδό και να τον γρονθοκοπεί έχει κάνει το γύρω του κόσμου.