Serie A: Με… σπασμένα φρένα η Ίντερ, γλίτωσε η Ρόμα

Η Ίντερ νίκησε 2-0 την Έμπολι και ξέφυγε στο +14 στην κορυφή της Serie A από τη δεύτερη Μίλαν. Στο 0-0 έμεινε η Ρόμα με την ανώτερη Λέτσε, γκολ ο Λυκογιάννης στη νίκη της Μπολόνια (3-0 τη Σαλερνιτάνα). Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Serie A: Με… σπασμένα φρένα η Ίντερ, γλίτωσε η Ρόμα

Ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Serie A βρίσκεται η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» κέρδισαν 2-0 την Έμπολι στο Μιλάνο για την 30ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και αποσπάστηκαν στο +14 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Μίλαν.

Τα γκολ της συνάντησης πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Ντιμάρκο (5’) και Αλέξις Σάντσες (81’), ενώ η Έμπολι με την ήττα βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Νωρίτερα, η Μπολόνια νίκησε 3-0 την Σαλερνιτάνα και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Κάλιαρι και Βερόνα έμειναν στο 1-1 στη Σαρδηνία και εξασφάλισαν από έναν πόντο, ενώ με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι ανάμεσα στη Σασουόλο και την Ουντινέζε.

Τέλος, «άσφαιρες» έμειναν Λέτσε και Ρόμα στο «Βία ντελ Μάρε» (0-0). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και φλέρταραν ουκ ολίγες φορές με το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τελικά δίχτυα.

Το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (30/3)

Νάπολι – Αταλάντα 0-3

Τζένοα – Φροζινόνε 1-1

Τορίνο – Μόντσα 1-0

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-2

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (1/4)

Μπολόνια – Σαλερνιτάνα 3-0

Κάλιαρι – Βερόνα 1-1

Σασουόλο – Ουντινέζε 1-1

Λέτσε – Ρόμα 0-0

Ίντερ – Έμπολι 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ