Λυκογιάννης: «Θα ήθελα πολύ να μείνω στη Μπολόνια του χρόνου»

Την επιθυμία του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπολόνια και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Λυκογιάννης: «Θα ήθελα πολύ να μείνω στη Μπολόνια του χρόνου»

Πανευτυχής για την παρουσία του στην Μπολόνια παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Μπάμπης Λυκογιάννης, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά και τη νίκη (3-0) της ομάδας του επί της Σαλερνιτάνα για την 30η αγωνιστική του Καμπιονάτο, που πέτυχε μάλιστα το τρίτο γκολ, είπε:

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα.

Θα ξεπεράσουμε τη Γιουβέντους στη βαθμολογία; Δεν λέμε τέτοια πράγματα, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όποιος παίζει λιγότερο είναι προφανώς λιγότερο ευχαριστημένος, αλλά είμαστε μια καλή ομάδα και ως εκ τούτου όλοι δουλεύουν για να δώσουμε το μέγιστο. Εάν θα ήθελα να παίξω στη Μπολόνια του χρόνου; Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω...».