Ο ISIS απειλεί το Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Ο ISIS έχει προειδοποιήσει πως θα χτυπήσει μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Ο ISIS απειλεί το Μπάγερν-Ντόρτμουντ

Μπάγερν και Ντόρτμουντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Alianz Arena και το μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga φαίνεται πως έχει μπει στο… στόχαστρο του ISIS.

Συγκεκριμένα η τρομοκρατική οργάνωση έστειλε μήνυμα πως θα χτυπήσει στο γήπεδο του Μονάχου μετά το τέλος του Klassiker. Υπάρχει προειδοποίηση για επίθεση μετά το φινάλε της αναμέτρησης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η γερμανική αστυνομία έχει λάβει τα μέτρα της, αλλά παράλληλα έχει ρίξει τους τόνους τονίζοντας πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για επικίνδυνη κατάσταση και πως δε κινδυνεύει η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Οι αξιωματούχοι έχουν αξιολογήσει εντατικά την κατάσταση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι αυξημένη στο απογευματινό παιχνίδι.

Περίπου 100 μέλη του προσωπικού της δύναμης έκτακτης ανάγκης υποτίθεται ότι ήταν σε ετοιμότητα, αλλά τώρα θα ενισχυθούν με πρόσθετους αστυνομικούς» , ανέφερε πηγή της γερμανικής αστυνομίας.