Κρόος: «Θα αποφασίσω σε δύο μήνες για την παραμονή μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Τόνι Κρόος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κρόος: «Θα αποφασίσω σε δύο μήνες για την παραμονή μου στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Το φετινό καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ισπανία παραμένει ερωτηματικό το μέλλον του Γερμανού διεθνή.

Ο 34χρονος μέσος απάντησε στα σενάρια γύρω από το επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως σε λίγους μήνες θα αποφασίσει για το εάν θα παραμείνει στη «βασίλισσα».

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η απόφαση που πρέπει να πάρω τον επόμενους ένα ή δύο μήνες στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά θα δούμε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (με τη Ρεάλ). Θα δούμε, θα τα ξαναπούμε, αν η επικοινωνία θα είναι η ίδια ή όχι, ακόμα ξέρω. Είμαι ακόμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Η σχέση ανάμεσα σε μένα και τον σύλλογο είναι πολύ καλή για να υπάρχουν προβλήματα και νομίζω ότι και τα δύο μέρη είναι πολύ χαλαρά και μπορούμε να είμαστε και εμείς. Επειδή τα πάμε καλά στη σεζόν, η σεζόν πηγαίνει καλά για εμάς και πιστεύω ότι θα βρούμε μια ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές».

Σε ερώτηση για το εάν θέλει συμπαίκτη τον Εμπαπέ τόνισε: «Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ και είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από αυτούς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει πράγματα. Θα ήταν ωραίο για τη Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι έχουμε ήδη μια καλή ομάδα».