Σούπερ Καπ Τουρκίας: Το… μπαλάκι στην Γαλατασαράι πέταξε η τουρκική ομοσπονδία

Η Γαλατασαράι θα αποφασίσει αν θα αλλάξει ημερομηνία του Σούπερ Καπ Τουρκίας ανάμεσα με τη Φενέρμπαχτσε που έχει ζητήσει αναβολή λόγω Ολυμπιακού.

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Το… μπαλάκι στην Γαλατασαράι πέταξε η τουρκική ομοσπονδία

Η Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει αίτημα στην τουρκική ομοσπονδία για να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του Σούπερ Καπ, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 7 Απριλίου κόντρα στη Γαλατασαράι.

Τέσσερις ημέρες δηλαδή πριν το ταξίδι της στην Ελλάδα για το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό η Φενέρ θα κληθεί να παίξει κόντρα στη Γαλατά.

Το αίτημα εξετάστηκε από την τουρκική ομοσπονδία και ο πρόεδρος, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί απέκλεισε το ενδεχόμενο το ματς να γίνει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 6 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι στις 11 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Conference League.

Η τουρκική ομοσπονδία έριξε το μπαλάκι στην Γαλατασαράι και αν η μεγάλη αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε συμφωνήσει τότε θα αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του Σούπερ Καπ. Διαφορετικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Σανλιούρφα στις 7 Απριλίου. Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε πιέζει έχοντας ως παράδειγμα την αναβολή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από την Super League. Επομένως οι τύχες του Σούπερ Καπ Τουρκίας είναι στα χέρια της Γαλατασαράι και απομένει να φανεί αν έχει τη διάθεση να διευκολύνει τη Φενέρ.