Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Βρέθηκαν ποιοι χτύπησαν Καρτάλ και Λιβάκοβιτς

Σε 12 συλλήψεις για τα γεγονότα στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε προχώρησε η τουρκική αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου εσωτερικών.

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Βρέθηκαν ποιοι χτύπησαν Καρτάλ και Λιβάκοβιτς

Χαμός στην Τουρκία με τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Τράμπζοσπορ στην αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών η Αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις ενώ όπως αναφέρει έχουν βρει οι δράστες της επίθεση σε Καρτάλ και Λιβάκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο άνδρας με τα αρχικά CK που πέταξε αντικείμενο στον προπονητή της Φενέρμπαχτσε Ισμαήλ Καρτάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα, εντοπίστηκε, πιάστηκε και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ ξεκίνησε έρευνα εναντίον του.

Ο πρώτος που μπήκε στο γήπεδο μετά το ματς ήταν o HC. Το ξενοδοχείο που διέμενε αναγνωρίστηκε και κατά την έρευνα στο δωμάτιο, έγινε αντιληπτό ότι το άτομο είχε διαφύγει. Οι αρχές έμαθαν ότι κατευθυνόταν προς το Ρίζε και τελικά συνελήφθη στην περιοχή Γιόμρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, αυτός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε το σημαιάκι του κόρνερ και έτρεξε προς τους παίκτες είχε εισιτήριο στο όνομα CC. Ωστόσο, η έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας αυτός δεν ήταν ο κάτοχος του εισιτηρίου, αλλά ο ΕΤ, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήγφθη στην περιοχή Αρακλί.

Διαπιστώθηκε πως ο άνδρας που εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήταν ο ΟΒ, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Γκελισίμ.

Τα άτομα TCS, KM, OO, ET και AA που ανέβασαν ποστ στα social media και καλούσαν τους οπαδούς στο αεροδρόμιο, συνελήφθησαν.

Μετά από έρευνα των καμερών, έγινε αντιληπτό ότι οι AS και BT εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συνελήφθησαν.

Οι δικαστικές διαδικασίες έχουν ξεκίνησει για τα 12 άτομα που έχουν αναγνωριστεί μέχρι στιγμή. Οι έρευνες σχετικά με τα γεγονότα συνεχίζονται».