Ο πρώτος σε εμφανίσεις στην Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ

Ο Σλοβάκος μέσος συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώτος σε εμφανίσεις στην Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ

Δεν πέρασε ένας χρόνος από την μέρα που ο Μάρεκ Χάμσικ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, χθες ο Σλοβάκος μέσος συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι και πέρασε πρώτος στην λίστα.

Η χθεσινή αναμέτρηση της Νάπολι με την Παρί Σεν Ζερμέν έληξε 1-1 αλλά είχε κάτι το ξεχωριστό για την ομάδα και συγκεκριμένα για τον αρχηγό της. Ο Μάρεκ Χάμσικ αγωνίστηκε χθες και συμπλήρωσε 512 εμφανίσεις ως «παρτενοπέι» και ξεπέρασε τον Τζουζέπε Μπρουσκολότι ο οποίος είχε 511.

Ο Σλοβάκος μέσος πριν 11 μήνες περίπου και συγκεκριμένα στις 23 Δεκέμβρη του 2017 σκόραρε το τελευταίο γκολ στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Σαμπντόρια και «έγραψε» το τελικό 3-2 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Serie A. Με το γκολ αυτό, όχι μόνο έδωσε την νίκη στην Νάπολι, αλλά πέρασε πρώτος στην λίστα με τους σκόρερ της Νάπολι διαχρονικά. Ο Μαραντόνα είχε «τα ηνία» με 115 γκολ αλλά ο Χάμσικ τον προσπέρασε εκείνο το βράδυ φτάνοντας στα 116 τέρματα.

Μέχρι σήμερα, ο Μάρεκ Χάμσικ σε 512 εμφανίσεις με την φανέλα της Νάπολι έχει πετύχει 120 γκολ και έχει «φτιάξει» άλλα 110 και όλα αυτά μέσα στα 11 χρόνια που αγωνίζεται ως «παρτενοπέι».