Ο… κατήφορος του Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζει τον αγωνιστικό του κατήφορο και επί βραζιλιάνικου εδάφους με αποτέλεσμα να έχει σκορπίσει προβληματισμό.

Ο… κατήφορος του Σκάρπα

Η μετακίνηση του Γκουστάβο Σκάρπα στην Ευρώπη φαίνεται ότι δεν του βγήκε σε καλό. Από εκεί που ήταν ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας συνεχίζει σταθερά μία πτωτική πορεία.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός απέτυχε τόσο με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ όσο και με τους Ολυμπιακού στον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και αγωνίζεται με την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία μάλιστα προχώρησε σε αγορά του από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Το όνειρο της καριέρας στην Ευρώπη έχει εγκαταλειφθεί όπως όλα δείχνουν για τον Σκάρπα.

Παρόλα αυτά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέρο περισσότερο προβληματισμό έχουν σκορπίσει. Ο Σκάρπα έχει παίξει οχτώ παιχνίδια και μάλιστα σε όλα ως βασικός και με πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει, αλλά ούτε και να μοιράσει κάποια ασίστ. Στη Βραζιλία αλλιώς είχαν μάθει τον Σκάρπα, ο οποίος έφτιαχνε με άνεση γκολ και σκόραρε παράλληλα.

Με τον Ολυμπιακό έκανε 11 συμμετοχές με μηδέν γκολ και ασίστ, ενώ με τη Νότιγχαμ είχε δέκα συμμετοχές επίσης με μηδέν γκολ και ασίστ.