Kicker: «Παυλίδης και Ιωαννίδης στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης»

Για την απόκτηση τόσο του Βαγγέλη Παυλίδη όσο και του Φώτη Ιωαννίδη κινείται η Στουτγκάρδη, σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker».

Kicker: «Παυλίδης και Ιωαννίδης στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης»

Για την απόκτηση τόσο του Βαγγέλη Παυλίδη όσο και του Φώτη Ιωαννίδη κινείται η Στουτγκάρδη, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον γερμανικό σύλλογο παραμένουν ανοιχτά δύο θέματα στο ρόστερ. Το πρώτο αφορά τον Σερού Γκιρασί, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων και το μέλλον του παραμένει αμφίβολο στη Στουτγκάρδη, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον Ντενίζ Ουντάβ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μπράιτον.

Έτσι, όπως σημειώνει το «Kicker», ο γερμανικός σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει να κοιτάζει τη μεταγραφική αγορά για να καλύψει τα κενά και στο πλαίσιο αυτό κοιτάζει την περίπτωση του επιθετικού της Άλκμααρ, Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά και αυτή του άσου του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Όπως σημειώνεται βέβαια, στη Στουτγκάρδη περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Γκιρασί και Ουντάβ, πριν ξεκινήσουν τις κινήσεις τους στη μεταγραφική αγορά.