Kέιν: «Αν παίζουμε όπως στα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοί»

Δηλώσεις αναφορικά τις δύο τελευταίες νίκες της Μπάγερν κόντρα σε Λάτσιο και Μάιντζ.

Kέιν: «Αν παίζουμε όπως στα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοί»

Ανεβασμένη είναι στα δύο τελευταία της ματς η Μπάγερν που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League επικρατώντας με 3-0 της Λάτσιο, ενώ στην Γερμανία πέρασε εύκολα από το εμπόδιο της Μάιντζ με το εντυπωσιακό 8-1.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Βαυαρών, Χάρι Κέιν, δήλωσε αναφορικά με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του:

«Ελπίζουμε αυτό το ματς να δώσει την ευκαιρία για επανεκκίνηση ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Χρησιμοποιήσαμε κόντρα στην Μάιντς το μομέντουμ που είχαμε, ήταν μία σπουδαία εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας απέναντι σε μία δύσκολη αντίπαλο. Τώρα θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση στις ερχόμενες εβδομάδες. Αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή και δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες ως ομάδα. Απομένουν ακόμα αρκετά παιχνίδια οπότε θέλω να βάλω και άλλα γκολ», είπε αρχικά ο Κέιν και συνέχισε:

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος επίσης για την ασίστ που έβγαλα στον Τζαμάλ (Μουσιάλα), τον είδα με την άκρη του ματιού μου. Αυτή ήταν πιθανότατα μία από τις καλύτερες ασίστ της καριέρας μου και είναι ωραίο που την αξιοποίησε ο Τζαμάλ.

Εάν παίζουμε όπως στα δύο τελευταίαο παιχνίδια μας, μπορούμε να γίνουμε πραγματικά επικίνδυνοι με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα.
Προφανώς και είναι απογοητευτικό που δεν είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία αλλά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Λεβερκούζεν που κάνει ξεχωριστή σεζόν», ήταν τα λόγια του Άγγλου στράικερ.