Σαουθάμπτον: Φωτιά κοντά στο γήπεδο πριν το ματς με την Πρέστον (vid)

Συναγερμός σήμανε στη Σαουθάμπτον, καθώς λίγες ώρες πριν τον αποψινό (6/3) αγώνα με την Πρέστον ξέσπασε μεγάλη φωτιά δίπλα στο γήπεδο «Σεν Μέρις».

Σαουθάμπτον: Φωτιά κοντά στο γήπεδο πριν το ματς με την Πρέστον (vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις της Σαουθάμπτον, λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την Πρέστον (6/3) για την 36η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία.

Δίπλα στην έδρα των «αγίων» ξέσπασε μεγάλη φωτιά και αρκετά άτομα που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή «Σεν Μέρις», εκ των οποίων και εργαζόμενοι του συλλόγου, ειδοποιήθηκαν να εγκαταλείψουν άμεσα το χώρο.

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξέσπασε σε μια παλιά αποθήκη και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για να περιορίσει την έκταση της ζημιάς.

Η Σαουθάμπτον «καίγεται» απόψε για το τρίποντο στην έδρα της κόντρα στην Πρέστον, προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στην Premier League.

Αυτή τη στιγμή, οι «άγιοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και απέχουν με ματς λιγότερο 8 πόντους από τη δεύτερη Ίπσουιτς.