Λάρσον: «Μπορούσα να έχω πάει νωρίτερα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Χένρικ Λάρσον ανέφερε ένα περιστατικό από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να μετακομίσει νωρίτερα στο σύλλογο, αλλά αρνήθηκε να αφήσει τη Σέλτικ.

Λάρσον: «Μπορούσα να έχω πάει νωρίτερα στη Γιουνάιτεντ»

Ο Χένρικ Λάρσον κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε το 2007 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού από την Χέλσινγκμποργκ.

Στα 52 του πλέον, ο Σουηδός παλαίμαχος επιθετικός θυμήθηκε την πορεία του στους «κόκκινους διαβόλους» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε μετακομίσει νωρίτερα στην αγγλική ομάδα αλλά είχε προτιμήσει τότε να μείνει στη Σέλτικ.

«Όταν πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αδερφός μου βάφτισε ένα από τα παιδιά του. Ρώτησα τον Σερ Άλεξ αν ήταν δυνατό να παρευρεθώ. Κανόνισε ένα ιδιωτικό τζετ για να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά από ένα παιχνίδι. Ήμουν εκεί μόνο για 10 εβδομάδες, αλλά με έκανε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα την ευκαιρία να πάω στη Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του ’90 από τη Σέλτικ. Θα κέρδιζα περισσότερα, αλλά είχα προσαρμοστεί στη Σέλτικ και ήθελα να παραμείνω εκεί. Παίξαμε στο κύπελλο UEFA, έπαιξα για τη Σουηδία και ένιωσα ότι δεν έπρεπε να πάω κάπου αλλού».