Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Πρόκριση με θρίαμβο στον τελικό του Copa Del Rey!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διέλυσε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 στο Σαν Μαμές και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Del Rey.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Πρόκριση με θρίαμβο στον τελικό του Copa Del Rey!

Στον τελικό του Copa Del Rey όπου θα συναντήσει τη Μαγιόρκα προκρίθηκε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Βαλβέρδε επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαν Μάμες και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ο Ουίλιαμς, ο οποίος με δύο τέρματα στο 13' και το 42' έβαλε τις βάσεις για τη νίκη - πρόκριση. Στο 61' ο Γκουρουθέτα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο τελικός του Copa Del Rey θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο Στάδιο δε Λα Καρτούχα της Σεβίλλης μεταξύ της ομάδας του Βαλβέρδε και τη Μαγιόρκα που πήρε την πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Σημειώνεται ότι το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση στο Μπιλμπάο λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ένας οπαδός της Αθλέτικ. Οι γιατροί μπήκαν στην κερκίδα για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά τελικά ο άτυχος φίλος των Βάσκων αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο κι ενώ έξω περίμενε ασθενοφόρο να τον παραλάβει.