«Τρίζει η καρέκλα» του Χιμένεθ στη Λας Πάλμας

Δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στη Λας Πάλμας ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ...

«Τρίζει η καρέκλα» του Χιμένεθ στη Λας Πάλμας

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, Μανόλο Χιμένεθ αμφισβητείται ανοιχτά από τον Τύπο και τον κόσμο της ομάδας, τόσο για τη βαθμολογική θέση όσο και για το «αποκρουστικό» ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του. Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην θέση, 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Η ισοπαλία με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ιστοσελίδα της Λας Πάλμας, μετά το ματς εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Χιμένεθ λέγοντας ότι το ποδόσφαιρο της Λας Πάλμας προκαλεί πόνο στα μάτια.

Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν στην έδρα της και προηγήθηκε στο σκορ, αμέσως μετά κλείστηκε στα μετόπισθεν και αγωνίστηκε με 5 παίκτες στην άμυνα. Αυτό βέβαια εκνεύρισε τον κόσμο αλλά και τον τύπο, που χρησιμοποίησε δηκτικό λόγο για να τον «κράξει».

Πλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ κρίνεται σε κάθε παιχνίδι και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να χάσει τη θέση του, το ίδιο ισχύει και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη βέβαια που άκουσε τα πρώτα «καμπανάκια» μετά την κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.