Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με ανατροπή στους «8» του Κυπέλλου Ισραήλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League, Μακάμπι Τελ Αβίβ, νίκησε με ανατροπή 3-1 την Μακάμπι Τζαφά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Με ανατροπή στους «8» του Κυπέλλου Ισραήλ

Την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ εξασφάλισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Conference League κέρδισε με ανατροπή 3-1 την Μακάμπι Τζαφά και περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό της στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο ματς στο 25’ με το πέναλτι του Ιτζάκ, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (43’) η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε στην ισοφάριση με το τέρμα που σημείωσε ο Τούργκεμαν (1-1).

Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ζάχαβι, ο οποίος αφού πρώτα πέτυχε στο 80’ το 2-1 της ανατροπής για τους γηπεδούχους, εν συνεχεία έγραψε πέντε λεπτά αργότερα (85’) και το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και «σφράγισε» την πρόκριση.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 7 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Conference League, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 14 Μαρτίου στην Τόπολα της Σερβίας.