Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για την πρόκριση κόντρα στη Λανς»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Λανς (28/2, 15:00) για τους «16» του UEFA Youth League.

Συλαϊδόπουλος: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για την πρόκριση κόντρα στη Λανς»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε στο Olympiacos.org για το αυριανό (28/2, 15:00) παιχνίδι απέναντι στη Λανς, για τη φάση των «16» του UEFA Youth League.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία μας ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα όπως η Λανς, μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης και όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που “μεγαλώνουν” και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό ατομικά και ομαδικά τους παίκτες μας.

Είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα.

Το ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Καραϊσκάκης μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο θεσμό».