Μίλαν: Τα τρία «κλειδιά» για να μείνει ο Πιόλι

Τρεις είναι οι ελάχιστοι στόχοι που έχει επιβάλει η Μίλαν και ενδεχομένως και ο κόσμος της στον Στέφανο Πιόλι για να παραμείνει προπονητής και την επόμενη σεζόν, όπως υποστηρίζει Ιταλικό δημοσίευμα.

Μίλαν: Τα τρία «κλειδιά» για να μείνει ο Πιόλι

Μετά τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων μηνών όσον αφορά τα αποτελέσματα, το μέλλον του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν είναι συνεχώς υπό αμφισβήτηση. Παρά την δημόσια στήριξη της διοίκησης, δεν μπορεί να αποφευχθεί ότι οι «ροσονέρι» οδεύουν προς μια ακόμη απογοητευτική και τελικά χωρίς τρόπαιο σεζόν.

Η πρωινή έκδοση της Tuttosport γράφει για τον Πιόλι, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν σχοινοβάτη που περπατάει σε τεντωμένο σχοινί και κάθε ματς είναι ένα κρίσιμο σημείο», από τις νίκες μέχρι τις ήττες.

Οι οπαδοί επικρίνονται από την εφημερίδα για «το hash tag #PioliOut στον άστατο κόσμο των social media», το οποίο πιστεύουν ότι δείχνει ελάχιστο σεβασμό στον πρώην προπονητή της Λάτσιο και της Φιορεντίνα για το έργο που έχει κάνει.

Ωστόσο, το μέλλον του Πιόλι δεν είναι ένα καθημερινά επίκαιρο θέμα και το έργο του προπονητή θα αξιολογηθεί και θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, όπως έχει αφήσει έντονα να εννοηθεί σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο Τζέρι Καρντινάλε.

Για να διασφαλιστεί τουλάχιστον η πιθανότητα παραμονής του στην τεχνική ηγεσία για το 2024-25, η Tuttosport αναφέρει ότι ο Πιόλι θα πρέπει να οδηγήσει τη Μίλαν τουλάχιστον στα ημιτελικά του UEFA Europa League, να κρατήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση και τότε σίγουρα θα είναι καθοριστική η έκβαση του ντέρμπι με την Ίντερ που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο (20/4).