Ξέσπασμα Δώνη στη Σ. Αραβία

Για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στη Σαουδική Αραβία μίλησε ο Γιώργος Δώνης. 

Ξέσπασμα Δώνη στη Σ. Αραβία

Η Αλ Ουέχντα προηγήθηκε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ, αλλά οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά νίκησαν με 2-1 για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά τον αγώνα ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

«Μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από αυτό. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό. Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Ζητάμε, όμως, σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα ακόμη παιχνίδι με την Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαιοσύνης»