Ιδιοκτήτης Στεάουα Βουκουρεστίου: «Πως μπορεί μια γυναίκα να κρίνει έναν άνδρα διαιτητή;»

Προκαλούν οι δηλώσεις του Τζίτζι Μπεκάλι της Στεάουα Βουκουρεστίου που κατηγόρησε την VAR της αναμέτρησης με τη Μποτοσάνι επειδή είναι... γυναίκα.

Ιδιοκτήτης Στεάουα Βουκουρεστίου: «Πως μπορεί μια γυναίκα να κρίνει έναν άνδρα διαιτητή;»

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία με τις δηλώσεις του αφεντικού της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίζι Μπεκάλι, αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τη Μποτοσάνι για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βουκουρεστίου, επέκρινε την VAR της αναμέτρησης, Κριστίνα Τράνταριφ, για την υπόδειξή της στις αποβολές δύο παικτών της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να κάνει υποδείξεις σε άνδρες διαιτητές επειδή είναι... γυναίκα!

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής στην αντίστοιχη ΚΕΔ της Ρουμανίας είναι ο Κύρος Βασσάρας.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Μπεκάλι:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον διαιτητή. Δεν φταίει αυτός. Ήταν λάθος της γυναίκας στο VAR και θέλω να της δώσω μια συμβουλή. Ας σταματήσει τις κρίσεις. Ή αν θέλει ας κρίνει γυναίκες, όχι τους άνδρες. Ο διαιτητής έκανε καλά τη δουλειά του και μετά ήρθε μια γυναίκα. Ε, αν έχεις μια γυναίκα, είσαι τρελός! Άσε τις γυναίκες με τις γυναίκες και τους άνδρες με τους άνδρες. Πώς μπορεί μια γυναίκα να κρίνει τις αποφάσεις ενός άνδρα;».