Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μαζικές αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι

Οι παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μαζικές αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να συνεχίζει την προσπάθειά της για την επίτευξη των στόχων της τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει και τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη μία λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι. Και το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αριθμός των παικτών είναι διψήφιος…

Αναλυτικότερα, οι Βαράν, Μαρσιάλ και Χίτον πρόκειται να μείνουν ελεύθεροι, ο Άμραμπατ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα, θα επιστρέψει στην Ιταλία και τους «βιόλα», ενώ στη λίστα των παικτών προς παραχώρηση βρίσκονται και οι Κασεμίρο, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Πελίστρι.

Παράλληλα, πωλητήριο θα μπει και στους Σάντσο, Φαν Ντε Μπέεκ, Μεϊμπρί, Γκρίνγουντ και Άλφαρο Φερνάντεθ, που έχουν παραχωρηθεί τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση που αφορά τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άντονι, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στο διάστημα της παραμονής του στο σύλλογο.